Havnens loggbok - diverse hendelser og merkesaker

27. mai, 2019

Båtlaget har nylig tatt opp et nytt fullverdig medlem:
11386 (13495) Pål Atle Solheimsnes.

22. mai, 2019

Tidlig mandag morgen ble det gjennomført et frekt tyveri av en splitter ny båt fra havnen. 
Tyvene kom i en eldre motorbåt. Tyveriet ble fanget på vårt videoovervåkingsanlegg, og vi kunne derfor levere gode bilder og video til politiet.
Bildet av den eldre båten ble publisert på våre hjemmesider og på FB. Raskt kom det tips om hvor båten hørte til og tips om navn ble meldt til politiet.
BÅ omtalte saken 24.5. med bilder.
  
Lørdag 25.5 får vi den gledelige melding fra eier om at båten ble funnet fredag kveld. Den ble observert på veg fra Sotra. Politiet rykket ut med politibåten, og fant den stjålne båten i en vik ved Hjellestad. En person som var ombord ble pågrepet. Ombord i båten ble det funnet en del tyvegods.
Båten blir nå fraktet til verksted i Åsane. Grunnet tilgrising og skadeverk antar man at det vil koste ca. 100000 å få den splitter nye båten tilbake slik den var.

14. mai, 2019

Det ble arrangert krankurs i havnen 13. og 14. mai. Kuset hadde som mål å øke kunnskapen hos våre allerede erfarne kranførere samt opplæring av nye kranaspiranter. I tillegg har vi med dette også lært opp flere ressurspersoner i forbindelse med felles opptak og utsetting.

3. okt, 2018

Som kjent er det fisking forbudt i havnen. Det bryr ikke denne hegren seg om. Ørreten som hopper opp i overvannet fra elven unngår akkurat å bli middagsmat for den store fuglen. Fanget fra havnens videoovervåkingsanlegg.

28. sep, 2018

Båtlaget har nylig tatt opp et nytt fullverdig medlem:
11358 (13469) Tom Kvitnes.