Hendelser som er kjekt å vite om

27. apr, 2018


Båtlaget har nylig tatt opp et nytt fullverdig medlem:
11359 (13474) John Inge Skaar.

26. apr, 2018

Den gamle kranen er løftet av fundamentet og legges over på en lekter for å bli fraktet til Osterfjorden. Takk for innsatsen!

21. apr, 2018

Lørdag 21.4 er var det felles utsetting av båtene. Vi var i gang som planlagt 08.00 og samtlige motorbåter var sjøsatt kl. 12 (må vel være ny rekord), takket være flott innsats fra samtlige. Litt over klokken 16 var også alle seilbåtene også sjøsatt. Alt uten problemer eller uhell av noen art. Godt jobbet! Rolf vartet som vanlig opp med Hot-Dog og drikke til samtlige og det smakte fortreffelig, men den hyggeligste overraskelsen stod likevel Ingunn (Hjortland) for - hun kom til havnen med et svært fat med nybakte boller. Fenomenalt!

3. apr, 2018

I dag ble den nye kranen vår fraktet fra Florvåg der den er produsert til havnen. Den ankom på en kranlekteren som her heiser den på plass på fundamentet der den skal stå. Nå gjenstår kun installasjon av teknikken og ferdigstillelse av fundamentet.

9. jan, 2018

I dag kom første del av kranen til havnen. Det er den delen som svingkrans og motorer skal monteres. Siden skal selve kranen monteres oppå denne.